Een bezoek aan de tegelwinkel

Is de vloer in huis nodig aan vervanging toe? Maar heb je geen idee wat voor nieuwe vloer je aan moet schaffen? Zeker met het huidige assortiment is dat begrijpelijk, er is zoveel keuze op het gebied van vloeren. En naast dat een vloer mooi moet zijn, is het ook belangrijk dat het praktisch is. Misschien wil je graag vloerbedekking in de woonkamer, maar heb je meerdere huisdieren. In dat geval is het vaak beter om voor een andere vloer te gaan, dit is omdat sommige huisdieren veel haren verliezen. Met vloerbedekking is het lastiger om de haren te verwijderen. Ongelukje gehad met een huisdier? Dan is het wel fijn om even te kunnen dweilen, bij een vloerbedekking kan dat niet. Zo spelen er verschillende aspecten mee bij het aanschaffen van een nieuwe vloer. Bij een bezoek aan de tegelwinkel worden al deze zaken uitgebreid besproken met de klant. Meer informatie over de tegelwinkel? Lees dan snel verder! 

Maak een plan   

Het is belangrijk dat je goed voorbereid naar de winkel gaat. Maak van tevoren een plan met dingen die je mooi vindt. Knip mooie vloeren uit een tijdschrift, of print wat plaatjes van het internet. Ook is het van belang dat de vloer mooi aansluit bij de rest van het interieur. Het is daarom ook aan te raden om enkele afbeeldingen van het interieur mee te nemen naar de tegelwinkel. Zo kan de expert een goed beeld krijgen van de stijl die je mooi vindt.   

Alles bespreken met de expert   

Plan klaar? Tijd voor een bezoekje aan de tegelwinkel. In de tegelwinkel is vaak een expert te vinden die je verder kan helpen. Aan de hand van het plan worden er allerlei vragen gesteld. Op deze manier krijgt de expert een duidelijk beeld van jullie wensen. Dan is het tijd om een vloer uit te kiezen. Vaak zijn er verschillende tegels te beoordelen, welke is het mooiste? Ook kan er bij sommige tegels gekozen worden voor een patroon. Nadat alles tot in details besproken is, kan er een datum worden gekozen om de tegels te leggen.   

Afhandeling   

Je kunt ervoor kiezen om de vloer zelf te leggen, of om het te laten leggen. Dit is voor iedereen verschillend. En dan is het eindelijk zover, de vloer ligt erin. Hier heb je lange tijd naar uitgekeken. Vaak krijg je van het personeel van de tegelwinkel tips om de vloer schoon te houden en behandelen. Hierdoor gaat de vloer lang mee en ziet het er mooi uit. Op deze manier heb je lang mee plezier van de vloer.


Delen